Sense categoria

Vendre un pis amb assessorament professional és més eficaç

By 22 d'octubre de 2020octubre 27th, 2020No Comments

Vendre un pis

amb assessorament professional

és més eficaç

Vendre un pis amb assessorament professional és més eficaç

Gràcies a les noves tecnologies qualsevol propietari d’un immoble pot vendre un pis fàcilment. No obstant això, no sempre és la millor opció.

Amb l’assessorament adequat d’un professional, es pot aconseguir un major rendiment en la venda de l’immoble. A més, per a realitzar aquest tipus d’operació és necessari conèixer la normativa o legislació vigent aplicable al sector immobiliari.

Aspectes importants per a vendre un pis:

Coneixement del mercat:

Conèixer les tendències del mercat immobiliari, les fluctuacions i les principals característiques de les zones de la ciutat. Gràcies a aquesta informació, es poden aconseguir unes certes oportunitats de venda al propietari.

Taxació de l’immoble:

Realitzar una bona valoració de l’immoble és imprescindible per a optimitzar la venda. Per això, a Abarca li oferim el servei de taxació completament gratuït i sense compromís.

Difusió digital i promoció:

La visibilitat de l’immoble augmenta gràcies als serveis de màrqueting online. Alguns d’ells són: – La publicació en els principals portals. – Les visites virtuals. – Els reportatges. Oferim el servei de Màrqueting Online per a arribar de manera ràpida i eficaç als possibles compradors.

Treballar amb experts del sector:

Els agents immobiliaris són els encarregats de gestionar i assessorar en tot moment als compradors i propietaris d’un immoble. S’encarreguen de resoldre els dubtes i consultes legals que puguin sorgir durant el procés.

Set recomanacions per a vendre un pis:

1. Arregli el seu immoble.

Arregli el seu pis perquè resulti atractiu i acollidor, incrementant així les ganes si es fes amb ell.

2. Estableixi un preu just.

A l’hora de posar un preu al seu immoble no tingui en compte el que va pagar en el seu moment. Ha de ser realista a la situació actual del mercat, els temps canvien i amb això el valor dels habitatges.

3. Posi’s en mans de professionals.

Realitzem l’operació de compra/venda del seu immoble. Li taxem el seu pis, per a la seva venda o lloguer, sense compromís.

4. Promocioni el seu immoble.

Realitzem fotos, presentacions, plans, cartells i anuncis per a poder dur a terme una bona comunicació.

5. Presència Nacional i Internacional.

Amb aquesta estratègia aconseguirà arribar a molts més clients potencials. En la nostra agència li anunciem el seu immoble en més de 80 portals, nacionals i internacionals.

6. Mai pressioni a un possible comprador.

A l’hora de vendre un pis és important no usar frases com “Tinc a altres persones interessades”. Actualment tothom sap que això no és cert. De ser-ho, al comprador no li genera cap pressió.

7. Despreocupi’s dels tràmits.

El departament jurídic de la nostra immobiliària s’encarregarà dels tràmits de compravenda. A Abarca li gestionem el procés de compravenda per a realitzar l’operació de manera ràpida i eficaç. Comptem amb experts perfectament preparats per a vendre el seu pis. Ells s’encarregaran de donar resposta a qualsevol dubte que li pugui sorgir en el procés.