Ainvest

Assesoría

d’inversions

immobiliàries

A l’altura de les teves expectatives.

A l’altura de les teves expectatives.

Ainvest

Assesoría

d’inversions

immobiliàries

AINVEST, A L’ALÇADA DE LES TEVES EXPECTATIVES.

Descobreix el nostre mètode per a rendibilitzar al màxim la teva inversió.

¡Contacta’ns i t’ho expliquem!

  ASSESSORIA D’INVERSIONS IMMOBILIÀRIES

  Ainvest és la divisió d’ABARCA destinada a la consultoria d’inversions immobiliàries, amb la finalitat d’oferir servei a clients per trobar inversions interessants i altament rendibles per a iniciar o millorar la seva cartera immobiliària. Sempre buscant mantenir un creixement progressiu i l’optimització dels ingressos dels nostres clients.

  Ens avala una llarga trajectòria de grans operacions en l’àmbit nacional i internacional, després d’anys d’experiència, tant en matèria de construcció i promoció d’obra nova, residencial i industrial, com en la participació i intermediació d’inversions immobiliàries.

  AINVEST NEIX DE LA LIMITACIÓ A L’ACCÉS D’INFORMACIÓ D’INVERSIONS ATRACTIVES EN EL SECTOR.

  Dirigit a aquells clients que desitgen invertir en actius immobiliaris a la ciutat de Barcelona o els seus voltants.

  El nostre equip humà està qualificat i experimentat per oferir als clients un servei totalment personalitzat i a mida. Per això, podem estudiar qualsevol inversió que sol·liciti.

  Treballem amb eines innovadores i rigoroses mètriques per a avaluar les inversions al costat d’estadístiques de tendències.

  L’assessor t’acompanyarà en tot el procés de recerca i adquisició dels teus productes immobiliaris.

  Ens centrem en la província de Barcelona, ja que els més de 100 anys en el sector ens permeten ser especialistes coneixedors de l’entorn immobiliari i les seves grans oportunitats.

  Treballem amb product finders que ens mantenen informats diariament de tots els moviments interessants d’inversió que es donen al mercat. Aquest tipus de col·laboradors ens concedeixen la primícia de la majoria de les operacions que es mouen diàriament.