Venda i Lloguer,

tot el que cerques

amb les màximes

garanties.

Venda i Lloguer,

tot el que cerques

amb les màximes

garanties.

GESTIÓ D’IMMOBLES: VENDA I LLOGUER.

A ABARCA T’OFERIM TOT EL QUE BUSQUES AMB LES MÀXIMES

GARANTIES.

MARCA RECONEGUDA

Abarca està reconeguda des de 1916 com un dels punts de referència dins del sector immobiliari barceloní. Ens avala l’experiència i serietat adquirida en el transcurs de més de 100 anys de gestió de patrimonis i comercialització d’immobles.

________

VALORACIÓ SEGONS MERCAT

Amb centenars de valoracions a l’any, els nostres experts coneixen a la perfecció totes les zones de la ciutat. En una valoració també tenim en compte els voltants del propi immoble com ara les zones verdes, els centres culturals, hospitals, etc.

________

TREBALLA AMB EXPERTS

Els nostres professionals treballen amb tu per aconsellar-te en la venda/lloguer del teu immoble i t’acompanyaran durant tot el procés. Tanmateix, també t’assessoraran en qualsevol tema legal que pugui sorgir durant la compravenda/lloguer.

________

MÀRQUETING ONLINE

Publiquem el teu immoble als principals portals del sector. També oferim serveis exclusius als propietaris de manera gratuïta, com ara renders, visites virtuals o reportatges fotogràfics.

Vols saber el valor del teu immoble?

Taxem el teu immoble sense compromís. Et garantim la millor valoració, negociació i transparència optimitzant la venda del teu immoble de manera fàcil i rendible.