Sense categoria

Servei de reparacions per a la Comunitat de Propietaris 24h/365 dies

By 27 d'octubre de 2020No Comments

Servei de reparacions

per a la Comunitat de Propietaris

24h/365 dies

 

Servei de reparacions per a la Comunitat de Propietaris 24h/365 dies

 

A Abarca oferim a la comunitat de propietaris un servei de reparacions. Aquest servei d’assistència està operatiu les 24h cada dia, però només per a reparacions d’emergència.

Fora del nostre horari laboral cobrim les reparacions que tinguin les nostres comunitats de propietaris. Les avaries van a càrrec de l’empresa col·laboradora Grup Sud, empresa amb la qual portem treballant durant anys. El Grup Sud, ens ofereix un servei de qualitat solucionant de manera àgil aquestes avaries.

Quedarien cobertes les urgències de tipus elèctric, fuites d’aigua o gas, etc. És a dir, tota aquella reparació que tingui un caràcter urgent i ha de ser arreglada en la major brevetat possible.

Avantatge del servei de reparacions:

El principal avantatge que oferim per a les comunitats és que reben una assistència permanent. Sempre en el lapse de temps en el qual les nostres oficines romanen tancades.

Si estàs interessat a obtenir més informació contacta amb el nostre Departament de Comunitats.

Com afrontar les reparacions d’urgència en una comunitat de propietaris:

A vegades una simple tempesta o una canonada trencada pot deixar a tota la comunitat de propietaris sense subministraments. Fins i tot, una simple ràfega de vent podria trencar un cristall de les zones comunes, provocant un problema de seguretat.
Aquests i altres contratemps són bastant comuns i, generen greus problemes que són necessaris solucionar amb rapidesa.
Davant aquesta mena de problemes una de les millors solucions és comptar amb un Administrador de Finques. Ja que, s’encarregarà de gestionar el manteniment preventiu de les instal·lacions. A més, coneixen a la perfecció els procediments per a actuar en cas d’emergència enfront de reparacions.

Manteniment per a la comunitat de propietaris a Abarca

Tots els treballadors d’Abarca li donem molta importància al manteniment preventiu de l’edifici. És per això que realitzem els controls tècnics pertinents, com, per exemple, certificats de seguretat, normatives, llibre de l’edifici, etc. Així com, elaborem estudis de diagnosis de la seva finca i un complet manual de manteniment d’aquesta.

En definitiva, rendibilitzem i cuidem de la seva finca avançant-nos als esdeveniments.