Sense categoria

Un pas endavant

By 5 de març de 2021No Comments

Nou Abarca

Evolucionar. Des d’Abarca ha arribat el moment de fer un pas endavant. Oferint els mateixos valors, compromís i dedicació de sempre i a la vegada apostant per estar més prop teu.

Evolucionar és adaptar-se als canvis, i a Abarca sabem que ha arribat el moment de fer un pas endavant.

Oferint els mateixos valors i compromisos de sempre amb la mateixa dedicació.

Continuem apostant per estar més prop teu i de les teves necessitats.

Ampliant els nostres serveis amb més prestacions tecnològiques per a la teva major comoditat.

Tot això sense perdre l’exclusivitat i atenció que et mereixes.

Nova identitat de marca:

Estrenem una nova identitat de marca i comunicació.

Nou logotip d’Abarca:

El nou logotip d’Abarca pretén reflectir un canvi de tendència, però respectant la sobrietat de la marca. La seva composició és moderna i perdurable.

A més, està integrada amb un símbol que reflecteix la projecció de l’empresa i les seves línies de negoci. Un nou logotip de tonalitat elegant i tipografia personalitzada.

Comunicació corporativa:

D’altra banda, hem fet un gir a la nostra comunicació corporativa, buscant estar més prop teu oferint-te major compromís, avantatges i possibilitats de manera constant.

Nova pàgina web:

Abarca també compta amb una nova pàgina web més accessible, que s’ha desenvolupat buscant la màxima calidesa, professionalitat i funcionalitat amb l’usuari. Podràs trobar tota la informació i serveis que t’oferim.

Un nou disseny més innovador i dinàmic que estarà en connexió amb les nostres xarxes perquè puguis estar informat en tot moment dels nostres avantatges i novetats que puguin ser del teu interès.

Abarca és sinònim d’exclusivitat, amb una atenció molt pròxima. Perquè centrem tots els nostres esforços a la província de Barcelona des de 1916, oferint-te les millors solucions i oportunitats per a estar sempre a prop teu.

 

Abarca, a prop teu